BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYalan haberlerle ilgili yasal işlem ----

Yalan haberlerle ilgili yasal işlem

Yalan haberlerle ilgili yasal işlem
28 Şubat 2020 - 11:00 www.finansgundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, sosyal ağlar üzerinden yayılmaya çalışılan yalan haberlerle ilgili yasal sürecin başlatıldığını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal ağlar üzerinden yayılmaya çalışılan yalan haberlerle ilgili yasal sürecin başlatıldığını açıkladı.

Sayan, Twitter'dan paylaştığı mesajda, "Millet olarak çok kritik anlar yaşıyor, yüreğimizi yakan haberler alıyoruz." dedi.

Milleti yanıltmaya yönelik haber ya da paylaşım yapan kişilerle ilgili tespitlerin Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi tarafından başlatıldığını kaydeden Sayan, yapılan tespitlerin adli merciler ile paylaşılarak yasal sürecin başlatıldığını belirtti.

Sayan, "Gerçek hayatta suç olan her davranışın sanal ortamda da suç olduğunu unutmamamız gerekiyor. Rabbim kahraman ordumuzun yardımcısı olsun" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)