BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomi'Yakın zamanda not artırımı olabilir'----

'Yakın zamanda not artırımı olabilir'

'Yakın zamanda not artırımı olabilir'
16 Nisan 2013 - 12:27 www.finansgundem.com

JCR Eurasia Yönetim Kurulu Başkanı Ökmen,Türkiye'nin not arttırımı konusunda önemli açıklamalarda bulundu

JCR Eurasia Yönetim Kurulu Başkanı Ökmen, ''Türkiye'nin not görünümünü pozitifte tutmuştuk. Bu, bir sonraki adımın not artırımı yönünde gelebileceğine işarettir'' dedi.
Japon kredi derecelendirme kuruluşu (Japan Credit Rating Agency) JCR Eurasia'nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ökmen, yakın zamandan Türkiye'nin kredi notunu yeniden değerlendireceklerini söyledi.
Ökmen, Türkiye ile ilgili en son değerlendirmelerini Haziran 2012'de yaptıklarını belirterek, o günden bugüne önemli değişiklikler yaşandığını, Türkiye'nin makro ekonomik direncinde artış gözlendiğini dile getirdi.
Bunun yanında Türkiye'nin dış şoklara karşı da direncini artırğını belirten Ökmen, ''Bu olumlu gelişmelerin tamamının çok yakın zamanda yapacağımız değerlendirmeye yansıyacağını düşünüyorum. Türkiye'nin not görünümünü pozitifte tutmuştuk. Bu bir sonraki adımın not artırımı yönünde gelebileceğine işarettir'' dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)