BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOto GündemYakalanan yandı----

Yakalanan yandı

Yakalanan yandı
30 Mart 2013 - 13:02 www.finansgundem.com

Trafikte yeni dönem başlıyor… Kaçış yok, cezalar çok ağır

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yayımladığı, ’Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı’ genelge ile trafikte yeni dönem başlıyor. İlk uygulama Edirne'de başlıyor ama tüm Türkiye'de de uygulanacak.Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, "Bu eylem planı kapsamında 2013 yılı hız kontrolü, emniyet kemeri ve motosiklette kask kullanımı üzerinde duracağız. Her ekibimizin günde 8 saat seyir halinde ve gece radar uygulaması olacak" dedi.  
Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, yeni dönemde ceza ve denetimlerin daha sıkı hale geleceğini bildirirken eylem planı hakkında bilgiler verdi. Bu kapsamda 2013 yılında hız kontrolü, Emniyet kemeri ve motosiklette kask kullanımı konularına ağırlık vereceklerini söyleyen Ceylan, şöyle konuştu:
"Bu eylem planı kapsamında 2013 yılı hız kontrolü, emniyet kemeri ve motosiklette kask kullanımı bu konular üzerinde duracağız. Bu eylem planıyla mesela hızdan kaynaklı kazaların azaltılması, sabit noktalarda hız yapmayı tespit edilen araçların durdurulması şeklinde yapılan denetlemelerin yanında, seyir halinde ve hız yaptığı tespit edilen araçların durdurulmaksızın aracın tescil plakasına ceza yazılmak suretiyle yapılan denetimlere ağırlık verilecektir. Yani geçen sene yapılan denetimlerin göre, 2013 yılına göre yüzde 10 arttırarak devam edeceğiz. 24 saat esasına göre yapılacak denetimlerimiz sadece il merkezinde değil ilçelerimizi kaplayacak şekilde planlandı."
Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, yeni eylem planı kapsamında sabit radar uygulamasının ötesine geçileceğini belirterek, aralıksız radar denetimi yapacaklarını vurguladı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdal02 Nisan 2013 21:41

    trafiğe çıkamıyacagız yakında.devlet milletine ceza kesmek için tuzak kuruyorr.

  • semih30 Mart 2013 23:52

    ceza-ceza-ceza akıllarına başka bir şey gelmiyor en kolay yol .ya birde eğitimi deneyin okullara ders koyun trafik dersi ilk okuldan başlayın uygulamalı olarak hadi ne duruyorsunuz.