BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYahoo CEO'su ile yemek 50 bin dolar----

Yahoo CEO'su ile yemek 50 bin dolar

Yahoo CEO'su ile yemek 50 bin dolar
13 Haziran 2013 - 09:53 www.finansgundem.com

Hem güzel, hem de üst düzey yönetici pozisyonundaki bir bayanla hem yemek, hem de sohbet

Yahoo'nun güzel CEO'su Marissa Mayer ile bir öğle yemeğinde bir araya gelmek ve karşılıklı yemek yemek ister misiniz? Cevabınız evet ise, bu size pahalıya patlayabilir, zira şimdiden 50 bin dolarlık teklif sınırı geride bırakıldı bile.
Apple CEO’su Tim Cook ile bir kahve içmek için düzenlenen açık arttırmanın 610 bin dolar ile son bulmasının ardından bu sefer de Yahoo CEO’su Marissa Mayer ile bir öğlen yemeği için açık arttırma başlatıldı. 5 bin dolar ile başlayan açık arttırma için tahmin edilen miktar 25 bin dolar olarak belirlendi. Ancak dün başlayan açık arttırmada şu ana kadar 19 teklif yapıldı ve tutar şimdiden 62 bin 500 dolara ulaştı. Teklif vereceklerin önünde halen 15 günlük bir süre var.
Söz konusu kampanya Cook’da olduğu gibi yine Charitybuzz.com tarafından başlatıldı. Açık arttırmadan elde edilen gelir Kaliforniya’daki Aspire East Palo Alto okuluna bağışlanacak. Mayer ile en yüksek teklifi yapan kişinin öğle yemeği Yahoo’nun Kaliforniya’daki merkezinde yapılacak.
Cook ile kahve temalı açık arttırmadan elde edilen 610 bin dolarlık gelir ise sivil kuruluş örgütü ‘Robert F. Kennedy Center for Justice and Human Rights’a bağışlandı. Bu açık arttırmaya toplam 86 teklif yapıldı.
Geçen hafta dünyanın en zengin adamlarından Warren Buffett ile öğle yemeği temalı açık arttırma da 1 milyon dolarlık gelirle sonuçlandı. Gelir Glide Kurumu’na bağışlandı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)