BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYağışlı havalar sürecek mi?----

Yağışlı havalar sürecek mi?

Yağışlı havalar sürecek mi?
04 Haziran 2023 - 09:28 www.finansgundem.com

Meteoroloji, hava durumu tahminlerini yayımladı. Buna göre, bir süredir etkili olan yağışlar kendini göstermeye devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair son tahminlerini paylaştı. Yurtta etkili olan sağanak yağışın bugün de yurdun birçok şehrinde sürmesi bekleniyor. Haftanın ilk gününde ise yağışlar etki alanını daraltsa da yurdun iç kesimlerinde kendini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Giresun ve Artvin çevrelerinin aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, Sakarya, Isparta, Kayseri, Kırşehir ve Nevşehir çevreleri ile Konya’nın kuzey ve batısı ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. (Sözcü)

Meteorolojiden sağanak uyarısı

 

Ankara'da sağanak ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi

 

Çorum sağanak! 250 ev ve iş yerini su bastı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)