BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYağışlı hava etkili olacak----

Yağışlı hava etkili olacak

Yağışlı hava etkili olacak
02 Eylül 2014 - 09:45 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun bazı bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Adana, Osmaniye, Bilecik, Bolu, Karabük, Ardahan ve Kütahya çevreleri ile Bursa'nın doğu kesimleri, Artvin'in doğu ilçeleri, Sakarya'nın güneyi, Mersin'in doğu ilçeleri ve Hatay'ın batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar ise genellikle kuzey, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Bazı illerde hava durumu

İSTANBUL: Parçalı bulutlu. (29)
ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (33)
İZMİR: Az bulutlu ve açık. (30)
ADANA: Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (35)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu. (32)
SAMSUN: Az bulutlu.(30)
ERZURUM: Parçalı bulutlu. (30)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(39)

Bölgelerde hava durumu

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin güneyi yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bursa'nın doğusu, Sakarya'nın güneyi ile Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu ile batısının iç kesimleri parçalı bulutlu, Adana, Osmaniye çevreleri, Mersin'in doğu kesimleri ile Hatay'ın batı ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeybatı kesimleri parçalı bulutlu.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu, bölgenin iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, bölgenin doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin'in doğu ilçelerinin kısa süreli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)