BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYağışlar teyakkuza geçirdi----

Yağışlar teyakkuza geçirdi

Yağışlar teyakkuza geçirdi
07 Haziran 2014 - 08:52 www.finansgundem.com

Yurt genelinde etkili olan şiddetli yağışlar için AFAD devrede

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Türkiye genelinde sağanak yağışlar nedeniyle teyakkuza geçildiğini bildirdi. 

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Zonguldak merkez ve Ereğli'de meydana gelen selde 26 vatandaşın, Başkanlığın koordinasyonuyla teyakkuza geçirilen 28'i AFAD arama kurtarma, 57'si Ereğli itfaiyesi, 4'ü Erdemir arama kurtarma personeli ve 20'si gönüllü olmak üzere 109 kişilik ekibin çalışmalarıyla kurtarıldığı belirtildi.
 Sakarya Geyve'de evlerinde mahsur kalan 17 vatandaşın tahliyesi için Genelkurmay Başkanlığı'na mesaj emri çekilerek bir helikopter görevlendirildi. 

Düzce'nin Ahmetçiler ve Melen derelerinde meydana gelen su taşkınları sebebiyle il merkezinde yaşanan su baskınları, Düzce-Akçakoca karayolunun dere taşması nedeniyle ulaşıma kapalı olması ve Dutlar köyü mevkisinde meydana gelen kısmi yol çökmesi için de AFAD'ın çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)