BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYağışlar devam edecek----

Yağışlar devam edecek

Yağışlar devam edecek
13 Mayıs 2014 - 10:55 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığı Güneybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı Güneybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Trakya, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Sivas, Bilecik, Tokat, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Iğdır ve Artvin ile Van'ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Meteoroloji, yağışların; öğleden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Iğdır ve Artvin ile Van'ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olmasını beklediğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

Bazı illerde hava durumu

İSTANBUL: Parçalı bulutlu.(21)
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(23)
İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (26)
ADANA: Parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (24)
SAMSUN: Parçalı bulutlu.(22)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (16)
DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (23)

Bölgelerde hava durumu

MARMARA: Parçalı bulutlu, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ile öğleden sonra Bilecik ile Bursa'nın doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Konya, Kırıkkale, Çankırı, Aksaray ve Sivas çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, Karabük ile öğleden sonra bölgenin iç kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Tokat çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile öğleden sonra bölge geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölge geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)