BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYağış ve serin hava yolda----

Yağış ve serin hava yolda

Yağış ve serin hava yolda
27 Mart 2021 - 10:34 www.finansgundem.com

Tahminlere göre gelecek hafta ortasında serin ve yağışlı hava geri dönüyor

Meteroloji’nin yayınladığı tahmin haritasına göre gelecek hafta ortasında Türkiye yeni bir serin ve yağışlı hava dalgasının etkisi altına girecek. Yurdun önemli bir kısmında yağmur ve karla karışık yağmur beklenirken pazartesiden itibaren sıcaklıklar 4-5 derece düşecek.

BUGÜN YEREL YAĞIŞLAR ETKİLİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Ankara, Çankırı, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunda çığ oluşma riski bulunmaktadır.

Ani hava değişimleriyle ilgili flaş açıklama!

Soğuk ve karlı hava 4 gün boyunca devam edecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)