BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYabancılar yatırımda hız kesmeyecek----

Yabancılar yatırımda hız kesmeyecek

Yabancılar yatırımda hız kesmeyecek
24 Temmuz 2016 - 07:47 www.finansgundem.com

Uzun yıllardır Türkiye’de bulunan uluslararası şirketler, darbe girişimine karşın, Türkiye ekonomisine duydukları güvenin etkisiyle planladıkları yatırımları hız kesmeden sürdürecekleri mesajını verdi

Mercedes-Benz Türk yetkilileri, “950 milyon euro’yu aşan yatırımımız ve 6 binin üzerinde çalışanımız, Mercedes-Benz Türk olarak Türkiye’ye olan güvenimizin en önemli göstergesidir” dedi.

Coca Cola İçecek yetkilileri, “Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya ve Pakistan’da faaliyet gösteren bir Türk şirketi olarak, yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz” denildi.

Unilever yetkilileri, şirketin Türkiye’de 100 yılı aşkın zamandır faaliyet gösterdiğine işaret edilerek, Unilever’in Türkiye’ye bakışının uzun vadeli olduğu bildirildi.

Piyasalar şok etkisini üzerinden atıyor

Procter&Gamble Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ise, “P&G, tüketicilerinin yaşamlarını kolaylaştırma taahhüdünü sürdürmektedir” dedi.

Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan-Coqui de Türkiye’nin güçlü ekonomisine ve özverili insanlarına güvendiklerini söyledi.

Unit International Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aysal ise darbe girişiminin bir kez daha cumhuriyetin temeli olan demokratik hukuk devletinin gücünü ortaya koyduğunu belirtti.

Rusya'dan Türkiye'ye jet kararname desteği

 

Piyasalar yara sarmaya çalışacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)