BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarXRP davası ne zaman? Ripple için kritik süreç devam ediyor----

XRP davası ne zaman? Ripple için kritik süreç devam ediyor

XRP davası ne zaman? Ripple için kritik süreç devam ediyor
28 Ağustos 2021 - 12:08 www.finansgundem.com

XRP olarak bilinen Ripple davası için süreç devam ediyor. Yatırım yaptıkları Ripple hakkında son durumu merak eden yatırımcılar SEC davasındaki detayları araştırıyor.

Ripple davasındaki son gelişmeye göre mahkeme, davalıların ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunu (SEC) belirli belgelerin sunulmasına yönelik talebi tartışmak için telefon konferansı yapılmasına karar verdi. Duruşma, 31 Ağustos 2021 Salı günü yapılacak.

31 Ağustos 2021 olarak kararlaştırılan telefon konferansı emrini, tarafların “keşif süreci” için verilen son tarihin kısa bir şekilde uzatılmasına yönelik ortak talebi izledi. Ayrıca, keşif sürecine yönelik son tarihin 12 Kasım 2021’e kadar uzatılması istendi.

Kripto paralar için kritik dönemeç

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fedai28 Ağustos 2021 18:14

    Xrp dolandırıcılık dan başka bişey değil. Türk borsaları xrp yi delist etmeli. Borsalar Türk kripto treaderlerini xrp tuzağına çekmeleri borsaların geleceğini tehlikeye atıyor olabilir, sistemli bir şekilde davayı uzatıp yatırımcıları batırıyorlar. 15 Ekim davası 12 kasıma ertelendi, 12 Kasım yaklaşınca ocak 2022 ye erteleyecekler ve bu döngü nisan 2022 ye kadar sürecek. Sonra olumlu bir haberler xrp yi 8 dolara getirip olumsuz bir haberle 1 dolara geri düşürebilir ler. Xrp kesinlikle çıkış dolandırıcılığı olabilir. Yatırımcılar ve yeni girmek isteyenler çok dikkatli olmalı. Düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.