BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemX-Ray uygulaması kaldırıldı----

X-Ray uygulaması kaldırıldı

X-Ray uygulaması kaldırıldı
12 Aralık 2021 - 11:08 www.finansgundem.com

Metin Feyzioğlu sonrası Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) yeni yönetimi, hizmet binasına ve başkanlık katına girişte avukatların X-ray cihazından geçme zorunluluğunu kaldırdı.

Türkiye Barolar Birliği (TBB), birlik hizmet binasında ve başkanlık katında avukatlar ile stajyer avukatların X-ray cihazdan geçmeden giriş yapabileceklerini açıkladı.

TBB'nin internet sitesinden yayınlanan açıklamada, başkanlık katına sınırlı erişimin de kaldırıldığı belirtilerek, şu bilgi verildi:

Türkiye Barolar Birliği, hizmet binasına ve başkanlık katına girişte önceki dönem uygulaması kaldırılmış olup, avukat ve stajyer avukat meslektaşlarımız çantalarını XRAY cihazından geçirmeden ve kapı tipi metal üst arama dedektöründen geçmeden baro kartlarını turnikeye okutarak giriş yapabileceklerdir. Ayrıca birlik başkanlık katı olan 5. kata sınırlı erişim kaldırılmış, hiçbir sınırlandırma bulunmaksızın tüm meslektaşlarımızın erişimine açılmıştır.

Bıçakla metroya nasıl bindi? Genel müdürden açıklama

X-ray cihazlarına yasak geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)