BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıWorldcard'dan ramazan kampanyası----

Worldcard'dan ramazan kampanyası

Worldcard'dan ramazan kampanyası
05 Temmuz 2013 - 18:18 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası Ramazan ayına özel gıda marketi, akaryakıt ve giyim alışverişinde World puan hediye ediyor

Worldcard, Ramazan ayına özel gıda marketi, akaryakıt ve giyim alışverişlerinde Worldpuan hediye ediyor. 5 Temmuz – 7 Ağustos tarihleri arasında World Üye İşyeri’nde yapılacak alışverişlerde kart kullanıcıları ilk 100 TL’lik alışverişlerinden sonraki her 100 TL’lik alışverişte 5 TL Worldpuan kazanacak. Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamalarının da dâhil olduğu kampanya gıda marketi, akaryakıt, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki World Üye İşyeri mağazalarda geçerli olacak.
Yapı Kredi’nin tüm bireysel banka ve kredi kartlarının yanı sıra Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard’ların da dâhil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların “KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son 6 hanesini 3160’a, Vakıfbank Worldcard sahiplerinin ise 6635’e SMS olarak göndermeleri yeterli oluyor. Kampanya koşulları ve kampanyaya dâhil üye işyerleri hakkında detaylı bilgiye worldcard.com.tr’den ulaşılabiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)