BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemWikileaks kurucusundan Trump'a 15 Temmuz tokadı!----

Wikileaks kurucusundan Trump'a 15 Temmuz tokadı!

Wikileaks kurucusundan Trump'a 15 Temmuz tokadı!
19 Ocak 2018 - 11:47 www.finansgundem.com

Wikileaks'in kurucusu Julian Assange, Trump'ın açıkladığı 'yalan haber ödüllerini' değerlendirdi ve 15 Temmuz'da darbe yanlısı yayın yapan NBC televizyonunu hatırlattı

ABD Başkanı Donald Trump'ın "yalan haber ödülleri"ni açıkladığı gün, Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'dan tokat gibi yanıt geldi.

Assange, Twitter'da, "yalan haber ödülleri"nde birinciliği Türkiye'deki darbe girişimini destekler nitelikte yayın yapan Amerikan NBC Televizyonu'nun alması gerektiğini" savundu. Assange, "NBC, Türkiye'de yüzlerce kişinin öldürüldüğü askeri darbe girişimine destek sağladı. NBC 'üst düzey ABD askeri kaynağına' dayandırarak Erdoğan'ın ülkeden kaçtığı yalan haberini yaptı" ifadesini kullandı.

TRUMP'IN BİRİNCİSİ NYT

Trump'ın Twitter'da açıkladığı "yalan haber ödülleri"nin birinciliğini, kendisinin başkanlığa seçildiği gün piyasaların bir daha toparlanmayacak şekilde çökeceğini yazan New York Times yazarı Paul Krugman'a verdi.

10 haberlik listede, ikinciliği ABC, üçüncülüğü de CNN televizyonları aldı. 

ELÇİLİKTE MAHSUR

ABD Dışişleri Bakanlığı yazışmasını internet sitesi aracılığıyla kamuoyuna duyuran ve tartışmalara neden olan Assange, ABD tarafından yargılanmak isteniyor. Avustralya vatandaşı Assange, 6 yıl önce, ABD'ye iade edileceği endişesiyle Ekvador'un İngiltere Büyükelçiliği'ne sığınmıştı.

 

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ19 Ocak 2018 12:24

    ABD NİN DÜNYAYA NASIL HAYİNLİK YAPTIGINI ANLATAN TEK KAHRAMAN ASSENGE OLUP BU KİŞİYE DÜNYA KAHRAMANI ÖDÜLÜ VERİLMELİ.