BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemWikileaks davasına korona virüs engeli----

Wikileaks davasına korona virüs engeli

Wikileaks davasına korona virüs engeli
27 Nisan 2020 - 13:26 www.finansgundem.com

WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın duruşmasının korona virüs nedeniyle 2 Kasım'dan sonraki bir tarihe ertelendiği belirtildi.

İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın duruşması korona virüs nedeniyle ertelendi. Savcı Vanessa Baraitser tarafından yapılan açıklamada, duruşmanın korona virüs nedeniyle 2 Kasım'dan sonraki bir tarihte görüleceği belirtildi.

Asange'ın ABD'ye iadesinin görüşüldüğü duruşmanın bir sonraki celsesinin 18 Mayıs tarihinde gerçekleşmesi bekleniyordu. Assange'in avukatları ile ABD temsilcilerinin takvimler üzerinde anlaşabilmesi için davalar 4 Mayıs'a kadar tamamen askıya alındı.

Assange, ABD'nin diplomatik verilerini izinsiz medyaya servis edildiği WikiLeaks adlı internet platformunun kurucusu. Wikileaks diplomatik verilerin dışında Citibank gibi finans devlerinin de gizli belgelerini açığa çıkarmıştı.

İnternet aktivisti 2012 yılından 11 Nisan 2019 tarihine kadar Londra'daki Ekvador Büyükelçiliği'ne sığınmış ve sığınma hakkının kaldırılmasının ardından İngiliz polisi tarafından tutuklanmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)