BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemWHO'dan korkutan açıklama: Biliyoruz, artacak!----

WHO'dan korkutan açıklama: Biliyoruz, artacak!

WHO'dan korkutan açıklama: Biliyoruz, artacak!
24 Ocak 2020 - 14:40 www.finansgundem.com

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) korona virüsü vakalarının Çin'de artmasının beklendiğini açıkladı. İsviçre'nin Cenevre kentinde basın toplantısı düzenleyen WHO Sözcüsü Tarik Jasarevic, "Odaklandığımız nokta vaka sayısı değil, bunun artacağını biliyoruz” dedi

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), bu ana kadar en az 26 kişinin yaşamını yitirdiği ve yüzlerce insanın da hastaneye kaldırıldığı korona virüsü ile ilgili bir açıklama yaptı.

WHO Sözcüsü Tarık Jasareviç, İsviçre’de bir basın toplantısı düzenledi. Şu ana kadar Çinli yetkililerin rakamlarına göre 830 vakanın görüşdüğünü belirten Jasareviç, “Yeni korona virüs vakalarının Çin’de artmasını bekliyoruz ve onun etkisini değerlendirmek için henüz çok erken. Odaklandığımız nokta vaka sayısı değil, bunun artacağını biliyoruz” dedi.

Jasareviç, “Bu virüsün ne kadar şiddetli olduğuna dair bir fikir sahibi olmak için henüz çok erken. Dünya Sağlık Örgütü ve ağındaki uzmanlar MERS için yapılan tedavi ve aşıların korona virüs ile savaşmaya uygun olup olmadığını inceliyor” dedi.

Karantina bölgesindeki Türkler anlattı

 

Çin Seddi'ne virüs yasağı

 

İstanbul Havalimanı’nda korona virüsü alarmı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)