BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaWhatsApp rekor kırdı----

WhatsApp rekor kırdı

WhatsApp rekor kırdı
13 Haziran 2013 - 17:12 www.finansgundem.com

WhatsApp'in yükselişi hızla sürüyor

Nisan ayında açıklama yapan Whatsapp CEO’su Jan Koum, her gün 18 milyar iletiye ev sahipliği yaptıklarını ve aylık 200 milyon kullanıcının uygulamayı kullandığını belirtmişti.
Koum bu açıklamayı yaptığında Facebook’ta günlük ileti sayısı 10 milyardı. Twitter’ın aylık ziyaretçi sayısı ise 200 milyonun altındaydı. Biz daha ne kadar büyüyebilir diye sorarken, WhatsApp dün 27 milyar iletiye ev sahipliği yaptığını açıkladı. Yalnızca 24 saat içerisinde bu kadar ileti gönderildiği ve bunun WhatsApp’ın rekoru olduğu da belirtildi.
Son olarak, WhatsApp’ın reklamlara karşı olduğunu belirten CEO Koum’un açıklamasını yeniden sizlere hatırlatalım: “Günlük hayatımızda reklam bombardımanına tutuluyoruz ve biz akıllı telefonların bunun için olmadığını düşünüyoruz. Cihaza bu şekilde reklamlar koymak kötü bir fikir. Sevdiklerin ile iletişim kurarken reklamlar tarafından rahatsız edilmek istemezsin.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)