BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkWells Fargo müşteri artıracak----

Wells Fargo müşteri artıracak

Wells Fargo müşteri artıracak
23 Ağustos 2013 - 14:58 www.finansgundem.com

Dünyanın en değerli bankası Wells Fargo, Asya'daki fon hizmetleri müşterilerini yüzde 20 artırmayı planlıyor

Wells Fargo & CO.'nun CEO'su Christopher Kundro, dünyanın en değerli bankasının Asya'daki fon hizmetleri müşterilerini bu yıl yüzde 20 genişletmeyi planladığını söyledi.
Dünya genelinde 30 milyar dolarlık varlığın yöneticisi olan şirketin bölgede fonlama hizmeti alan 20 müşterisi olduğunu söyleyen Kundro, bunların geleneksel, özelsermaye ve melez fonlarına ek olarak çoğunluğunun tek yöneticinin kontrolünde olan hedge fonları olduğunu söyledi.
Wells Fargo, HSBC Holdings Plc ve State Street Corp. gibi şirketlerin fon müşterileriyle mücadele için, ekonomik büyümesi ve potansiyel yatırım fırsatlarının butik şirketlerini çektiği bölgede kazançlarını artırmaya çalışıyor. Kundro'ya göre bölge, an itibariyle toplam küresel fon hizmetleri gelirinin yüzde 15'ini oluşturuyor.
Hong Kong'da daha fazla fon arayışında olduklarını belirten Kundro, "Bölgedeki yüksek faizli ihraçların, kredi ve gelişen piyasalara odaklananlar gibi kompleks fonlarda geleneksel uzmanlığı olan bankaların avantajına olacak" dedi.
Asya Pasifik bölgesindeki tahvil ihraççıları 2012'nin başından bu yana 1.8 trilyon dolarlık tahvil ihracı yaparak, düşük faiz ve dar kredi spreadlerinden yararlandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)