BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemWellington Management Co kripto çılgınlığına katıldı----

Wellington Management Co kripto çılgınlığına katıldı

Wellington Management Co kripto çılgınlığına katıldı
02 Mart 2018 - 11:00 www.finansgundem.com

1 trilyon doların yönetiminden sorumlu Wellington Management Co. da kripto paralarda işlem konusunu ciddiye alan önemli fonlar arasına katıldı

Boston merkezli Wellington Management Co., dijital paralar konusunu ciddiye alan önemli para yöneticileri arasına katılıyor.

1 trilyon dolarlık fonun yönetiminden sorumlu fon, hisse senedi analisti Matthew Lipton ve işem teknolojileri müdürü Lee Saba'nın da dahil olduğu uzmanların kaleme aldığı Şubat raporuna göre, bazı portföylerine kripto paraları dahil etmeyi değerlendiriyor.

Şirketin aktardığı bilgilere göre sistemleri Bitcoin'e dayalı türev ürünlerde işlem yapmak üzere geliştirildi ve Wellington, kripto paralarla ilişkili şirketlerde pozisyon almaya başladı.

Raporda, “Wellington'ın çeşitli takımları portföylerini halihazırda madencilik ve blockchain uygulamalarından yararlanmak için pozisyonlandırıyor.” ifadesi yer aldı.

Wellington'un dijital paraları takip etmek ve yaratmak için kullanılan bileşenleri üreten çip üreticilerinde seçici bir şekilde yatırım yaptıkları belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)