BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatWatchstone, KPMG davasında Mishcon de Reya’yı vurdu----

Watchstone, KPMG davasında Mishcon de Reya’yı vurdu

Watchstone, KPMG davasında Mishcon de Reya’yı vurdu
06 Ekim 2020 - 12:48 www.finansgundem.com

Daha önce dört büyük muhasebe şirketinden PwC’ye açtığı davayla bilinen Watchstone Group’un KPMG’ye açtığı davadaki temsilcisi Mishcon de Reya olacak

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

İngiltere’nin önde gelen hukuk şirketi Mishcon de Reya’nın baş etmesi gereken yüksek profilli bir davası daha var. Şirket Hiscox Action Group ve Hospitality Insurance Group’un müdahil olduğu iş kesintisine emsal olacak bir dava üzerinde çalışıyordu.

Eskiden Quindell olarak bilinen Watchstone Group Plc, yeni gelişmelerle ilgili bir açıklamada bulunmadı. Ancak yüksek ticaret mahkemesi, Mishcon de Reya LLP’yı şirketin hukuki temsilcisi olarak belirledi.

Insurance Business Mag’in haberine göre yeni açılan davayla ilgili daha kapsamlı bilgi paylaşılmadı. Ancak dava KPMG’ye yönelik genel ticari kontratlar ve düzenlemelerle ilgili bir şikayet üzerine açıldı. Diğer davacı ise Quindell Business Process Services Limited.

KPMG muhasebe düzenleyicisi Financial Reporting Council tarafından 2018’de kınanmış ve cezaya çarptırılmıştı. Bunun nedeniyse, Quindell’in 31 Aralık 2013 tarihinde sona eren dönem için açıkladığı finansal verilerin denetimiydi.

Ağustos ayında Watchstone ayrı ve konudan bağımsız bir dava açarak, Dört Büyük muhasebe şirketinden birini suçlamıştı. Davada Dorsey & Whitney LLP’nin avukatları tarafından temsil edilmişti ve sigorta teknolojileri sağlayıcısı PricewaterhouseCoopers (PwC)’dan 63 milyon sterlin tazminat talep etmişti.

İddiaya göre PwC yasadışı bir şekilde, gizli bilgileri Slater and Gordon’a aktarmıştı. Şirket Quindell’in profesyonel hizmetler birimini satın alma sürecindeydi.

Moody’s’den sigorta şirketlerine not uyarısı

 

Mahkeme Axa Sigorta’yı suçlu buldu

 

Sigorta şirketleri iki cephede de kaybediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)