BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemWashington iş yapış şeklini değiştirmeli----

Washington iş yapış şeklini değiştirmeli

Washington iş yapış şeklini değiştirmeli
19 Ekim 2013 - 16:50 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, "Washington'da iş yapış biçiminin değişmesi" çağrısını yineledi

ABD'deki bütçe krizinin sona ermesinin ardından Başkan Barack Obama, Washington'ta işlerin yapılış biçiminin değişmesi gerektiğine ilişkin çağrısını yineledi.
Obama, radyo ve internetten yayımlanan haftalık mesajında ABD'de federal hükümetin kapanması ve borç tavanı krizini kast ederek, Amerikalıların siyasete dair hayal kırıklığının anlaşılır olduğunu belirtti.
Kriz sona erse bile Cumhuriyetçi ve Demokratların her konuda anlaşamayacağını belirten Obama, yine de anlaşma zeminleri bulunması gerektiğine işaret etti.
ABD Başkanı Barack Obama, önceki gün yaptığı açıklamada da bütçe krizi konusunda son birkaç haftada yaşananların ABD ekonomisine "tamamıyla gereksiz bir zarar" verdiğini ve Amerika'nın dünya genelindeki kredibilitesini zedelediğini belirterek, Kongre üyelerine, "Washington'da iş yapma yönteminin değişmesi gerektiğini anlamaları gerektiği" mesajını göndermişti.
Obama, "Kongre'deki tüm dostlarıma sesleniyorum: Bu şehirde iş yapma yönteminin değişmesi gerektiğini anlayın çünkü Amerikan halkının yararı için yerine getirmemiz gereken bir sürü iş var ve buna onların güvenini kazanmak için sergilememiz gereken sıkı çalışma da dahil" demişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)