BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaWall Street günü karışık seyirle kapadı----

Wall Street günü karışık seyirle kapadı

Wall Street günü karışık seyirle kapadı
15 Mart 2019 - 05:04 www.finansgundem.com

ABD ile Çin arasındaki ticaret görüşmelerindeki belirsizlik ABD borsalarında karışık seyre yol açtı. Dow Jones sanayi endeksi yükselirken S&P 500 ve Nasdaq günü kayıplarla kapadı

New York borsası perşembe günü karışık seyirle kapandı. ABD ile Çin arasındaki ticaret müzakerelerinde belirsizliğin artması S&P 500 ve Nasdaq'ın günü düşüşle kapamasına yol açtı. ABD borsasındaki ana endeksler içinde tek artıda kapanan Dow Jones sanayi endeksi oldu. 

ABD Başkanı Donald Trump ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in bu ay Florida'da buluşması bekleniyordu. Ancak dün yapılan açıklamalarda bu görüşmenin tarihinin netleşmediği ifade edildi. 

Dow Jones sanayi endeksi yüzde 0.03 oranında ve 7.05 puan artışla gün sonunda 25709.94 puana yükseldi. S&P 500 2,44 puan ve yüzde 0,09 oranında düşüşle gün sonunda 2808.48 puana geriledi. Nasdaq da  günü 12.50 puan ve yüzde 0.16 düşüşle 7630.91 puanla kapadı. 

Etiyopya'daki uçak kazasının ardından 737 Max tipi uçakları tüm dünyada uçuştan çekilen Boeing'in hisseleri dün yüzde 1 oranında değer kaybetti. 

Facebook'ta önceki gün gün boyu süren kesintiler, şirketin hisselerinin yüzde 1.8 değer kaybetmesine yol açtı. 

Borsada işlemlerin kapanmasının ardından CEO Mark Zuckerberg'in baş ürün sorumlusu Chris Cox'un sosyal medya ağından ayrılacağını açıklaması, Facebook hisselerini sınırlı işlemlerde yüzde 1.5 oranında düşürdü.

Şirket'in üç aylık sonuçları açıklamasının ardından, cari çeyrek için hayal kırıklığı yaratan bir gelir tahmininde bulunduktan sonra, Adobe hisseleri uzatılmış işlemlerde yüzde 2,1 oranında değer kaybetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)