BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVuhan’da haftalar sonra yeni bir korona vakası----

Vuhan’da haftalar sonra yeni bir korona vakası

Vuhan’da haftalar sonra yeni bir korona vakası
10 Mayıs 2020 - 13:53 www.finansgundem.com

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınının başladığı Çin’in Vuhan kentinde uzun süredir ilk kez yeni bir vakanın saptandığı bildirildi.

Hubey eyaleti sağlık komisyonunun verdiği bilgiye göre Vuhan’da uzun süredir ilk kez yeni bir Kovid-19 vakası saptandı. Hastanın durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Bununla birlikte Hubey eyaletinde son 24 saat içinde hastalığın semptomlarını taşımayan 17 yeni korona virüs vakası kayıtlara geçti. Bu bölgede Kovid-19 semptomlarının görülmediği toplam 616 kişi doktor gözetimi altına kalmaya devam ediyor.

Salgının resmi olarak başladığı geçen aralık sonundan bu yana Çin’in Hubey eyaletinde 50 bin 334’ü Vuhan’da olmak üzere 68 bin 129 Kovid-19 vakası saptandı, 63 bini aşkın kişi hastalığı yenerek sağlığına kavuştu, 4 bin 512 kişi ise hayatını kaybetti.

Çin yönetimi Kovid-19 testi pozitif çıkan ancak semptomların görülmediği kişileri genel vaka istatistiklerine dahil etmeyip, ancak klinik belirtilerin ortaya çıkmasıyla doğrulanmış vaka olarak sınıflandırıyor.

Hastalığın son olarak saptandığı kişide daha önce semptomların görülüp görülmediği konusunda bilgi verilmezken, eyalet genelinde şu anda sadece tek bir yeni vaka olduğu biliniyor.

Çin genelinde ise son 24 saatte 14 yeni Kovid-19 vakası saptandı, semptomsuz 20 kişinin testi pozitif çıktı, 74 kişi ise sağlıklarına kavuştu, hastalık sonucu ölüm saptanmadı.

İspanya'da korona virüs bilançosunda son durum

Bugün sokaklar 4 saatliğine onların

Hareketsizlik kalıcı hasar bırakıyor

Kovid-19 cildi de etkiliyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)