BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVTB Bank'tan Rönesans Holding'e 155 milyon dolar kredi----

VTB Bank'tan Rönesans Holding'e 155 milyon dolar kredi

VTB Bank'tan Rönesans Holding'e 155 milyon dolar kredi
04 Mart 2019 - 18:40 www.finansgundem.com

Rönesans Holding’e “Neva Towers” projesi için Rusya'nın 2. büyük devlet bankası VTB Bank, 155 milyon dolarlık 7 yıl vadeli kredi verdi

Rusya’daki en büyük Türk şirketlerinden Rönesans Holding’in piyasadaki gözde projelerinden “Neva Towers” için, ülkenin 2. büyük devlet bankası VTB Bank tarafından 10,2 milyar ruble (yaklaşık 155 milyon dolar) kredi açıldı. Kredinin vadesi 7 yıl olarak belirtildi. 

VTB Bank (Vneştorgbank) tarafından yapılan açıklamada, kredinin Moscow City’de inşaatı ve satışları devam eden, "Neva Towers” konut ve çok fonksiyonlu kompleks inşaatı başta olmak üzere, yeni yatırım projeleri için verildiği duyuruldı.

VTB Bank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yuriy Solovyev, Rönesans ile uzun süredir başarıyla çalıştıklarını belirterek, “Neva Towers, Moskova gayrimenkul piyasasındaki en başarılı projelerden biri. İşbirliğimiz artarak devam edecek” dedi.

Rönesans Holding Rusya Başkanı Avni Akvardar da, VTB Bank ile uzun yıllara uzanan işbirliği içinde olduklarını söyledi. “Neva Towers” projesinin yüzde 70 oranında tamamlandığını vurgulayan Akvardar, VTB ile yapılan kredi işbirliği anlaşması ile yeni projelere de odaklanacaklarını vurguladı.

Neva Towers, Moscow City’deki en önemli lüks konut projesi olarak çok sayıda ödül de almıştı. Rönesans’ın sahibi, müteahhidi ve yatırımcısı olduğu projenin 2020 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. (Türkrus)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)