BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVolkan ve Melo'dan sözlü sataşma----

Volkan ve Melo'dan sözlü sataşma

Volkan ve Melo'dan sözlü sataşma
15 Ekim 2014 - 09:17 www.finansgundem.com

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi müsabakası öncesi iki yıldız futbolcu birbirine sert demeçler verdi

Milli maçlardaki hüsranın ardından tüm gözler cumartesi günkü Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çevrilirken, Süper Kupa finalinde birbirlerine giren Melo ile Volkan karşılıklı göndermelerde bulundu.

VOLKAN: "O PİTTBUL UMARIM DERS ALMIŞTIR"

Galatasaray derbisinin ne anlama geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Her zamanki gibi Arena'ya kazanmaya gideceğiz. Sakatlığım tam olarak geçmedi ama ayağım kopsa da Galatasaray'a karşı oynamak istiyorum. Maç öncesi o malum şahsa bir iki şey söylemek istiyorum. Yine kalkıp da sahada provokasyon filan yapmasın. Akıllı olsun ve insanların sinirleriyle oynamasın. O pitbull umarım yaşananlardan ders almıştır. Almamışsa da gerekirse dersini yine veririz.

MELO: "BANA BULAŞANI PİŞMAN EDERİM"

Volkan'ın benimle ilgili sözlerini ciddiye bile almıyorum. Çünkü ben profesyonel bir futbolcuyum ve sadece sahada konuşurum. Şunu söylemek isterim ki Volkan'ın bana karşı neden düşmanca duygular beslediğini gerçekten anlamıyorum. Bana ders vereceğini söylemiş. İşte buna gülerim. Ben Brezilya'da Volta Redonda şehrinin sokaklarında büyüdüm. Kimseden korkmam. Bana bulaşanı pişman ederim. Umarım derbi, centilmence geçer ve kazanan Galatasaray olur.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)