BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVolkan Demirel resim tutkunu çıktı ----

Volkan Demirel resim tutkunu çıktı

Volkan Demirel resim tutkunu çıktı
25 Nisan 2019 - 08:50 www.finansgundem.com

Fenerbehçe'nin yıldız kalecisi Volkan Demirel'in sert ve asabi görüntüsünün aksine sanatsever bir kişilik olduğu ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Fenerbehçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in sert görüntüsü altında tam bir sanatsetverin olduğunu yazdı.

İşte Bülent Cankurt'un yazısı:

Yeşil sahalarda asabi tavırlarıyla görmeye alıştığımız Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel'in meğer sanata sevdalı pamuk gibi bir kalbi varmış!

Hoş, geçen yıl ressam Ali Elmacı'ya aile tablosunu resmettirmişti ama bunu hatıra olsun diye yaptırdığını sanmıştım; değilmiş. Demirel'i, çağdaş sanatın çılgın çocuğu Haluk Akakçe'nin atölyesinde görünce sorup öğrendim.

Özellikle çağdaş sanata büyük ilgi duyduğunu söyleyen Demirel, fırsat buldukça da ressamların atölyelerini geziyormuş. Bu arada yakından takip ettiği ve işlerini çok sevdiğini belirttiği Haluk Akakçe'den o gün bir şey almadı ama gözüne kestirdiği bir tablo için eşi Zeynep Hanım ile tekrar geleceğini söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)