BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVogue, Harris kapağını savundu----

Vogue, Harris kapağını savundu

Vogue, Harris kapağını savundu
13 Ocak 2021 - 13:48 www.finansgundem.com

Dünyanın önde gelen moda dergilerinden Vogue'un ABD editörü Anna Wintour, derginin Şubat sayısı kapağına yöneltilen eleştiriler karşısında dergisini savundu.

Derginin yeni sayısında ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris'in pembe parlak bir fon önünde düz siyah bir ceket, kot pantolon ve spor ayakkabıyla verdiği poz yer alıyor.

Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar ve yorumcular, fotoğrafın ışığının kötü olduğu, Harris'in konumunun ciddiyetini hafiflettiği ve teninin rengini de açık gösterdiği eleştirilerini yöneltmişti. Ancak Wintour, fotoğrafların Harris'in başarısını vurgulamayı amaçladığını söyledi.

Wintour, New York Times'dan Kara Swisher'a yaptığı açıklamada, "Harris'in inanılmaz zaferini kutlamaktan başka bir şey istemiyoruz" dedi.

Vogue'un kapağında Harris'in resmi bir takım elbiseli pozu yerine kullanılan bu fotoğrafı savunan Wintour, "Hepimiz, Harris'in daha az resmi olan bu fotoğrafının, içinde yaşadığımız anı yansıttığını güçlü bir şekilde hissettik" diye konuştu.

Kendisi de Demokratların etkili bir destekçisi olan editör, fotoğrafın Joe Biden ve Kamala Harris'in başardıklarını ve başaracaklarını çok iyi yansıttığını söyledi.

CNN kapağın sosyal medya yayımlanmasından sonra, Harris'in ekibinin kapakta bu pozun kullanılacağından haberdar olmadığını bildirmişti.

Vogue'daki bazı kaynaklar New York Times'a verdiği demeçte, daha resmi bir fotoğrafın ayrı bir baskıda kapak olarak kullanılabileceğini söyledi.

İki fotoğraf da Vogue dergisinin ilk siyah fotoğrafçısı Tyler Mitchell tarafından çekildi.

Dergi geçmişte ırkla ilgili konular nedeniyle eleştirilmişti. Daha önce birkaç eski çalışan, işyerinde iddia edilen ırkçılık deneyimlerini New York Times ile paylaşmıştı.

Kamala Harris'i kapak yapan Vogue tepki aldı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)