BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVodafone Arena ne zaman açılacak?----

Vodafone Arena ne zaman açılacak?

Vodafone Arena ne zaman açılacak?
24 Aralık 2015 - 12:43 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Karakartal 1 Yaşında" etkinliğinde Vodafone Arena'nın açılışı ve diğer soruları cevapladı

Vodafone'un sponsorluğunda oluşturulan Vodafone KaraKartal platformunun birinci yılı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ve Ender Buruk'un ev sahipliğinde düzenlenen "Vodafone Karakartal 1 Yaşında" etkinliğinde değerlendirildi.
 
Toplantıda konuşan Fikret Orman, "Başkan olmadan önce hayalim vardı. Bir stat yapmak istiyordum. İzinler 1 sene sürdü. İlk günden beri bu stada çok inandım. Arkadaşlarım da inandı ama dışarıdan inanan ilk önce Vodafone oldu. Artık stat inşaatının sonuna gelindi. Bu etkinliğe de 650 bin Beşiktaşlı katıldı. Aylık sadece 1 TL ile taraftarımız bize katkıda bulunmuştu. 1.5 milyon toplanmıştı. Bunlarla neler yapıyoruz mesela tesis yenilenmesinde kullanıyoruz. Onunla da sınırlı kalınmıyor. Bu miktarın aylık 1 milyonun üzerine çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bizim için Vodafone bir sponsorluk anlaşması değildir. Gönül işidir. İnsanların bize verdiği her 1 TL'nin hepsi kulübümüze kalmaktadır. Ben bu proje için herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
 
STAD NE ZAMAN BİTECEK
 
Vodafone sponsorluğunda yapımı devam eden Vodafone Arena Stadın'ın ne zaman biteceği konusunda sorulan soruya Başkan Orman, “Ne zaman açılacak; bittiği zaman. Artık sonlarına geldik. Bununla alakalı bir tarihi herkes bekliyor ve bizim o tarihi açıklamamız için son evreleri görmemiz lazım. Yakın bir gün. Biz de stadımızı hızlı bir şekilde görmek istiyoruz" yanıtını verdi.
 
NAZARA İNANIRIM ONDAN KAPATTIM
 
Stadın yapım aşamasının canlı izlendiği kameralarında neden kapatıldığı sorusuna Başkan Orman, "Nazara inanan bir insanım. Bugüne kadar stad yapımında beklemediğimiz aksaklıklar yaşadık. Yapım aşaması sürekli izlendiği için nazara geldi. Diğer bir sebep ise taraftarlarımız gün boyu stadın yapımını izliyorlar. Her gün izledikleri için stadın büyümesini göremiyorlar ve stad niye ilerlemiyor diye serzenişte bulunuyorlar. Onun için arada bir baksınlarki büyümeyi algılasınlar diye kameraları kapattım." cevabını verdi.
 
SIĞIYORDU DA YAPMADIK MI?
 
Orman konuşmasının devamında sadın kapasitesi hakkında gelen eleştirileride cevapladı. Orman, "Stadın yapıldığı arazinin bir sınırı var. Oynana futbol sahasının bir ebatı var. Ondan sonra çıkan tribünün bir açısı var, işte o bir yere geliyor tıkanıyor.Daha ilerisine gitme şansınız yok. Bu arazi içerisinde sığabilecek en büyük stadı yaptık. Bazi taraftarlar soruyor niye 70 bin niye 100 bin kişilk yapılmıyor diye. Bende rahmetli Süleyman Demirel'in meşhur sözüyle cavplıyorum, 'sığıyordu da yapmadık mı" diye."
 
AÇILIŞ MAÇINA BARCELONA GELECEK Mİ?
 
Fikret Orman açılışta Barcelona ile maç yapılıp yapılmayacağı sorusuna da cevap verdi. Orman, "Ayrıca son günlerde Barcelona ile stat açılışı yapılacağı yönünde haberler çıkıyor. Beko dünyada Barcelona ve Beşiktaş’ın sponsoru. Lig oynanırken böyle bir maçın oynanması mümkün değil. Fakat sezon açılırken böyle bir projemiz var." cevabını verdi.
 
“DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”
 
Vodafone’un kendilerine birçok platform açtığını dile getiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Tüm Beşiktaş taraftarının beklentisi devre arasında transfer. Stadyumların hızlıca bitmesi ve şampiyon olma beklentimiz de var. Bunun sağlamak için biz geldiğimizde Beşiktaş’ı ağır finansman yüküyle devralmıştık. Şu ana kadar geldiğimiz süreçte ise stadyum gelirimiz olmadan finanse etmek, muhteşem bir takım oluşturmak ve transfer yapabilmemiz için paraya ihtiyacımız var. Bunların hepsi parayla yapılan işler. Taraftar bizden transfer istiyorsa herkes paketini alsın 1 milyona ulaşsın, hem transfer hem de stadımıza bir tuğla koysun. Çabamızı herkes görüyor ve desteğe ihtiyacımız var” dedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)