BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVodafone Arena için resmi tarih açıklandı----

Vodafone Arena için resmi tarih açıklandı

Vodafone Arena için resmi tarih açıklandı
22 Mart 2016 - 11:22 www.finansgundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılış gününü duyurmak için açıklamalarda bulundu

Yapımında sona yaklaşılan Vodafone Arena'nın açılış tarihi belli oldu. Beşiktaş Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında Arena'nın açılış tarihinin 10 Nisan'da resmi açılış töreni düzenleneceğini açıkladı ve "11 Nisan'da eve dönüyoruz" dedi.

Başkan Orman'ın açıklamaları şöyle;

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle ülkemize güzel bir eser kazandırdığımızı düşünüyorum Vodafone Arena'nın yapımı için 21 tane kurula girdik ve izin aldık. Vodafone ailesine teşekkür ediyorum. Bu stadın meydana gelmesi için bize güç verdiler. Stat inşaatında sona geldik. Büyük mücadele verdik. Zorluklarla uğraştık. Stadımız yokken her sezon şampiyonluğa oynadık. Futbol takımına yatırım yaptık, zor zamanlarda. Altından tarih eserler çıktı, sular çıktı' tarzı bir sürü haberlerle uğraştık. Herkes stat nasıl yapılır biliyor, takip ediyor. Taraftarımız en başından beri büyük destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Çimler deniz seviyesinin altında, çok zor bir lokasyonda çalıştık. -4’de maç oynayacağız. Şu ana kadar 147 locayı sattık, sırada bekleyen 20 kişi var hala. Binin üzerinde kişiyle burada çalıştık. Burayı yalnızca stat olarak düşünmemek lazım. Bir saray yaptık.400 milyon TL'lik yatırım var. Bi ara "stat inşaatında 6 işçi çalışıyor" dediler..Helal olsun bu 6 işçiye..Koca stadı bitirdiler. Çim serimi bitti. Çimler hibrit uygulamasıyla güçlenecek, bir daha çim kaldırılmayacak. 12 gün içinde hibrit uygulaması sona erecek. Koltukların da yüzde 95'i takıldı.
Çim için 12 milyon TL, güvenlik için 20 milyon TL para harcadık.

RESMİ AÇILIŞ 10 NİSAN

Devlet protokolu divan kurulu açılışı 20İlk olarak devlet protokolü ve divan kurulu üyelerimizle yapacağız. Açılışı taraftara uygun yapmak isterdik ama ülkemizde yaşanan sorunlar nedeniyle malesef yapamıyoruz. 11 Nisan 2016’da eve dönüyoruz. 10 Nisan Pazar günü resmi açılışı yapacağız Vodafone Arena’da.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)