BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVladimir Zelenskiy, Japonya'dan yardım istedi----

Vladimir Zelenskiy, Japonya'dan yardım istedi

Vladimir Zelenskiy, Japonya'dan yardım istedi
23 Mart 2022 - 14:24 www.finansgundem.com

Japon Parlamentosuna çevrim içi hitap eden Zelenskiy, Japon halkının Ukrayna'ya sağladığı yardımlar için teşekkür etti. Ukrayna lideri Zelenskiy, Japonya'dan 'Rusya'ya yaptırım ve baskılarını sürdürmesini' istedi.

Japonya'nın, Rusya'ya "Asya'da yaptırım uygulayan ilk ülke" olduğunu söyleyen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "yaptırım ve baskıların sürmesini" talep etti ve "baskıların, barışı yeniden sağlayabileceğine" olan inancını dile getirdi.

'Kimyasal silah kullanmaya hazırlanıyorlar'

Ülkedeki nükleer santrale saldıran Rus güçlerinin "nükleer atık bölgesini savaş alanına çevirdiğini" belirten Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna üzerinde "kimyasal silah kullanmaya hazırlandığını" aktardı.

'Hiç kimse güvende değil'

Zelenskiy, Ukrayna'da "hiç kimsenin güvende olmadığını" dile getirerek krize karşı aldığı hamlelerde "işlevsizliğine" dikkati çektiği Birleşmiş Milletlerin (BM) reforme edilmesi gerektiğini belirtti.

Ukrayna liderinin konuşmasının akabinde Japon milletvekilleri ayağa kalkarak alkışladı. Burada konuşan Danışman Meclisi Başkanı Santo Akiko, "Rusya'nın saldırılarının ülkesinde affedilmeyeceğini" söyleyerek Ukrayna halkına desteğin günden güne arttığını ifade etti.

Başbakan Kişida Fumio, yaklaşık 500 milletvekilinin katıldığı hitap sonrası Ukrayna'ya yardımları artıracaklarını ve Rusya'ya yaptırımı genişleteceklerini belirtti.

Zelenskiy: NATO'dan vazgeçmeye hazırım

 

Zelenskiy'den Papa'ya davet: 'Memnuniyetle karşılanacaktır!'

 

Zelenskiy, Putin ile görüşmek için Kudüs'ü işaret etti

 

Zelenskiy, İsrail'den askeri destek istedi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)