BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVisa'dan 1000 kişiye futbol topu----

Visa'dan 1000 kişiye futbol topu

Visa'dan 1000 kişiye futbol topu
29 Ağustos 2014 - 13:26 www.finansgundem.com

Visa Europe Türkiye, finansal okuryazarlık düzeyini artırmak üzere gençlere sunduğunu Paramı Yönetebiliyorum eğitimini futbolla birleştirdi

Visa Europe Türkiye’nin, T.C. Kalkınma Bakanlığı, UNDP, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ortaklığı ve 23 üye bankasının desteği ile 2009 yılında hayata geçirdiği finansal okuryazarlık programı Paramı Yönetebiliyorum kapsamında futbolseverlere sunduğu Finansal Futbol, www.paramiyonetebiliyorum.net/finansal-futbol.aspx adresi üzerinden online olarak oynanıyor.

Bilgisayar başında futbol heyecanı yaşatan Finansal Futbol’da, oyuncuların bütçe, yatırım ve birikim gibi finansal konularda sahip olduğu bilgiler onları, şampiyonluğa taşıyor. 29 Ağustos – 15 Eylül tarihlerinde Finansal Futbol oyununu oynayan ilk 1000 kişi ise sadece şampiyonluk için yarışmıyor, futbol topu kazanma şansı da elde ediyor.

Finansal eğitim futbol deneyimi ile birleşiyor

Oyuncuların FIFA’ya kayıtlı ülkeler arasından takımlarını ve rakiplerini seçerek oynadıkları Finansal Futbol, gerçek futbol deneyimini finansal eğitimle birleştirmeyi başarıyor. Finansal Futbol’da oyuncular, ister tek kişilik isterlerse iki kişilik oyun modunu seçerek oyuna başlayabiliyor. Hakemin başlangıç düdüğünü çalmasının ardından oyunculara kategorilerine göre kolay, orta veya zor soru seçenekleri çıkıyor. Zorluk derecesinin belirlenmesinin ardından, 5-10-20 ya da 30 dakikalık keyifli bir mücadele başlıyor. Kolay sorular oyuncuların kısa alanlarda pas yaparak kaleye yaklaşmalarını sağlarken, orta ve zor sorular ise daha uzun mesafelerde paslaşma veya orta yapmaya yarıyor. Sorulara verilen doğru cevaplar pasları hedefine ulaştırırken, kaleciyle karşı karşıya kalınan noktalarda verilen doğru cevaplar da gole dönüşüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)