BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriVisa ücretlerine zam yaptı----

Visa ücretlerine zam yaptı

Visa ücretlerine zam yaptı
10 Şubat 2020 - 14:10 www.finansgundem.com

Visa ABD'de ücretlerde değişikliğe gitti. Emlak ve eğitim sektörlerinde indirime giderken e-ticaret sitelerine zam yaptı

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Visa Amerika'da bu hafta bankalara gönderdiği belgelerde büyük ücret değişiklikleri olduğunu açıkladı. Bu değişiklikler müşterileri yakından ilgilendiriyor.

Kredi kartı şirketleri, elektronik ödeme kabul eden satıcılardan ücret almaktadır. 2018'de ticaretle uğraşanlar kredi kartı şirketlerine yaklaşık 64 milyar dolar ödedi.

Visa yayınladığı belgede e-ticaret sitelerinde ücret artışına giderken, emlak ve eğitim sektörlerinde ise ücretlerini düşeceği gözüküyor. Ayrıca ‘premium’ kartlar için farklı ücretlendirmeler kapıda.

Visa, değişikliklerinin kartlarının kabulünü artırmaya yönelik daha geniş bir stratejinin parçası olduğunu söyleyerek çift taraflı kılıç benzetmesi yaptı. Düşük ücretler Visa’nın kullanılmasını aratırken internet perakende şirketleri değişikliğin yükünü çekeceği gözüküyor.

Visa’nın internet ödemelerindeki aldığı ücretlerin artması özellikle küçük işletmeciler arasında daha az kabul görmesine sebep olabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)