BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVISA, Akbank’ı birinciliğe layık gördü ----

VISA, Akbank’ı birinciliğe layık gördü

VISA, Akbank’ı birinciliğe layık gördü
05 Kasım 2015 - 14:18 www.finansgundem.com

Akbank, Visa Başarı ödüllerinde 2014 yılının "Visa Banka Kartı Alışveriş Hacminde En Çok Büyüyen Banka" ödülüne layık görüldü.

Akbank Neo banka kartı,Visa Europe Türkiye'nin her yıl düzenlediği "Vizyonist" etkinliği Visa Başarı ödüllerinde 2014 yılının "Visa Banka Kartı Alışveriş Hacminde En Çok Büyüyen Banka" ödülüne layık görüldü.
Müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı temel ilke olarak benimseyen Akbank’ın ürün ve hizmetleri, prestijli uluslararası platformlardan ödül almaya devam ediyor. Müşterileriyle buluştuğu ilk günden itibaren büyük beğeni kazanan Neo, geçtiğimiz günlerde açıklanan Visa Başarı ödüllerinde, 2014 yılının alışveriş hacminde en çok büyüyen bankası unvanını aldı.
Visa Europe Türkiye’nin Vizyonist etkinliğinde gerçekleştirilen törendeki ödülü, Akbank adına Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yalın Özcan aldı. Akbank'ın büyüyen markası Neo'nun alışveriş hacmindeki gelişimini önemli bir ödül ile taçlandırmış olmaktan gurur duyduklarını vurgulayan Özcan, "Son yıllarda yaptığımız iletişimler ile banka kartının bir ATM kartından çok daha fazlası olduğunu müşterilerimize anlattık. Alışverişlerinde nakit kullanmayı tercih eden müşterilerimiz, artık daha fazla Neo kullanıyor. Neo ile müşterilerimizi nakit taşımanın zorluklarından kurtarmanın yanı sıra,
bütçelerini kontrol etme ihtiyaçlarına da alternatif bir çözüm sunuyoruz. Akbank olarak, alışverişte hesabını bilenlerin Banka kartı Neo’nun alışveriş hacmindeki büyümesinin önümüzdeki dönemde de artırmaya devam edeceğiz.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)