BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVirüse yakalandığından şüphelendiği eşini banyoya kilitledi----

Virüse yakalandığından şüphelendiği eşini banyoya kilitledi

Virüse yakalandığından şüphelendiği eşini banyoya kilitledi
05 Mart 2020 - 09:10 www.finansgundem.com

Litvanya’da bir adam çocuklarının yardımıyla, korona virüse yakalandığı şüphesiyle eşini evinin banyosuna kapattı. Kadının serbest bırakılması için Litvanya polisi müdahale etmek zorunda kaldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ulusal Polis Teşkilatı sözcüsü Ramunas Matonis, "Kadının korona virüse yakalandığı şüphesiyle, eşi ve iki yetişkin oğlu tarafından banyoya kapatıldığı ihbarını aldıktan sonra, ekiplerimiz kadını kurtarmak için müdahale etti” ifadelerini kullandı.

Şiddet olayı yaşanmadığı için söz konusu kişilerin gözaltına alınmadığını belirten polis sözcüsü, kadının da şikayetçi olmadığını aktardı.

Kimliği açıklanmayan kadın daha önce ailesine, yurt dışından gelen birinden korona virüse yakalanmış olabileceğini söylemişti. Yerel basının haberlerine göre, kadının Covid-19 testi de negatif çıktı.

Bugüne kadar Litvanya’da sadece bir korona virüs vakası tespit edildi. İtalya’nın kuzeyinde bulunan Verona kentinden dönen bir kadında ortaya çıkmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)