BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVirüs riski taşıyan Ivanka Trump eve kapandı----

Virüs riski taşıyan Ivanka Trump eve kapandı

Virüs riski taşıyan Ivanka Trump eve kapandı
15 Mart 2020 - 12:35 www.finansgundem.com

Avustralyalı bakan Peter Dutton’ın korona virüse yakalandığını açıklamasının ardından, Ivanka Trump’un eve kapanması dikkat çekti

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump’ın dün evden çalıştığını fakat kendisini karantinaya almadığını duyurdu:

Beyaz Saray, Bay Dutton’un Kovid-19 testinin pozitif çıktığının farkında. Vakaya nasıl maruz kalındığı değerlendirildi ve CDC’nin (ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi) kılavuzluğuyla, Beyaz Saray Sağlık Birimi’nin de onayladığı üzere, Ivanka’da herhangi bir semptom görünmüyor ve kendisini karantinaya almasına gerek yok.(...) Bugün bütün önlemleri almış olmak için, ne olur ne olmaz diye evden çalıştı.

Geçen hafta Avustralya İçişleri Bakanı Peter Dutton ve Ivanka Trump’la aynı görüşmeye katılan ABD Adalet Bakanı William Barr’ın sözcüsü Kerri Kupec, Barr’ın da evden çalıştığını ve korona virüs semptomları göstermediğini duyurdu. Kupec, CDC’nin Barr’a bu noktada test yaptırmak zorunda olmadığını ilettiğini ifade etti.

Diğer yandan görüşmenin bir diğer katılımcısı olan Yeni Zelanda Çocuk Bakanı Tracey Martin önce test yaptırdı, sonuçları beklerken de kendisini karantinaya aldı. 

Avustralya İçişleri Bakanı Peter Dutton, yeni tip korona virüse (Covid-19) yakalandığını dün duyurmuştu. Yapılan testlerde koronavirüsün pozitif çıktığını Twitter hesabından açıklayan Dutton, kendini iyi hissettiğini ve gelişmeleri zaman içinde paylaşacağını aktarmıştı.

Bunun üzerine Avustralya'nın ABD Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından geçtiğimiz hafta yapılan paylaşım, paniğe neden olmuştu. 6 Mart 2020 tarihli paylaşımda koronavirüs tespiti konulan Dutton'un Ivanka Trump'ın hemen solunda yer aldığı görülüyor.

Çocuk istismarı ile mücadele konusunda küresel çabaları tartışmak üzere Beyaz Saray’da yapılan resmi görüşmede Ivanka Trump dışında ABD Adalet Bakanı William Barr, İngiltere Güvenlik Bakanı James Brokenshire, Yeni Zelanda Çocuk Bakanı Tracey Martin ve Kanada Kamu Güvenliği ve Acil Durum Bakanı Bill Blair de görüşmede yer alıyordu. (Independent Türkçe)

ABD'de ölü sayısı artıyor

ABD Başkanı Trump'ın korona virüs testi 'negatif' çıktı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)