BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVirüs Çin’deki laboratuvardan geldi----

Virüs Çin’deki laboratuvardan geldi

Virüs Çin’deki laboratuvardan geldi
27 Mart 2021 - 12:58 www.finansgundem.com

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezinin (CDC) eski Direktörü Robert Redfield: 'Virüs Çin'deki laboratuvardan geldi'

Çin’den tüm dünyaya yayılan korona virüs küresel ekonomide ağır hasarlar bırakırken yüzbinlerce insan hayatını kaybetti. Salgının ne zaman kontrol altına alınacağı bilinmiyor. Avrupa 3. Dalganın etkisiyle yeni kısıtlamalar getirirken, salgını kontrol altına alan tek ülke Çin! Dünyadaki tabloyu yorumlayan ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nin (CDC) eski Direktörü Robert Redfield, Kovid-19'un kökeninin 'büyük olasılıkla' Çin'in Wuhan kentindeki bir laboratuvar olduğunu ifade etti.

Reuters'ın haberine göre, eski Başkan Donald Trump yönetiminde CDC'ye başkanlık eden Redfield, CNN'e verdiği röportajda, "Wuhan'daki bu virüsün en olası sebebinin hala bir laboratuvardan kaynaklandığını düşünüyorum" dedi.


Redfield, "Laboratuvarda üzerinde çalışılan patojenlerin, laboratuvar çalışanlarına bulaşması az görülen bir durum değil" dedi.


Redfield'in bu açıklamaları, geçtiğimiz günlerde virüsün bir laboratuvardan geldiğine dair 'önemli kanıtlar' olduğunu söyleyen eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo gibi diğer Trump yönetimi yetkilileriyle aynı çizgide.

Sprey aşı korona bulaştırmayı önlüyor

20 saniyede sonuç veren korona virüs testine onay

EpiVakKorona aşısı, üçlü bağışıklık savunması geliştiriyor

Çin'de yabancılar da aşılanacak

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)