BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVirginia'da sokağa çıkma yasağını ihlalden 200 tutuklama----

Virginia'da sokağa çıkma yasağını ihlalden 200 tutuklama

Virginia'da sokağa çıkma yasağını ihlalden 200 tutuklama
02 Haziran 2020 - 07:47 www.finansgundem.com

Sokağa çıkma yasağına rağmen Virginia eyaletine bağlı Richmond'da caddeleri bırakmayan 200 protestocu tutuklandı


ABD'nin Virginia eyaletine bağlı Richmond'da, George Floyd'un öldürülmesini protesto eden eylemcilerden yaklaşık 200'ünün, sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle tutuklandıkları bildirildi.

Virginia Özgürlük, Adalet ve Eşitlik Savunucuları adlı grubun lideri Phil Wilayto, eyalete bağlı Richmond'da yaklaşık 200 protestocunun sokağa çıkma yasağını ihlalden tutuklandığını duyurdu.

Wilayto, yaptığı açıklamada protestocuların darbedilmediği ya da yaralanmadığı bilgisini paylaşarak, anca cezaevine götürülmeden önce birkaç saatlerini otobüslerde geçirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

"Otobüslerde tuvalet yoktu, bu yüzden polis her aracın arkasına bir kova koydu" ifadelerini kullanan Wilayto, bazı durumlarda 19 saate kadar süren bu durumun bir işkence ve gençler için travmatik bir durum olduğunu kaydetti.

Wilayto, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uygulanan yasakların söz konusu protestoların sebebi olduğunu dile getirdi.

Wilayto, "Bu yasaklar, virüsün tehlikelerine karşı önemli olmakla çalışan insanlar üzerinde ciddi bir ekonomik etkiye sahip" değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)