BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaVİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı----

VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı
07 Haziran 2022 - 09:47 www.finansgundem.com

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne düşüşle başlamasının ardından 3.039 puanda dengelendi.

Haziran vadeli endeks kontratı, açılışta en düşük 3.036,00 puanı görmesinin ardından önceki normal seans kapanışının yüzde 0,2 altında 3.039 seviyesinden işlem görüyor.

Dün alıcılı seyreden endeks kontratı normal seansı önceki kapanışa göre yüzde 2,2 artışla 3.045,50 puandan tamamladı. Endeks kontratı, akşam seansında da yükselişini sürdürerek 3.047,75 puana çıktı.

Analistler, ABD'de cuma günü açıklanacak enflasyon verilerinin, zirveden dönüş sinyali verebileceği beklentisi artsa da ABD'nin 10 yıllık tahvil faizinin yüzde 3'ün üzerine çıkmasının pay piyasalarında tedirginliğe neden olduğunu kaydetti.

Bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise İngiltere'de hizmet sektörü ve bileşik Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ve ABD'de dış ticaret verilerinin takip edileceğini ifade eden analistler, teknik açıdan endeks kontratında 3.000 seviyesinin destek, 3.055 puanın direnç konumunda olduğunu bildirdi.

Piyasalarda emtia fiyatlarındaki oynaklıkla karışık seyir

 

Motorine bir zam daha geliyor!

 

Yabancıların favori hisse senetleri

 

Yeni düzenleme ile emekli memurların maaşları ne kadar olacak?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)