BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVergi vermemek için fakirim dedi lüks arabası ve 5 evi çıktı----

Vergi vermemek için fakirim dedi lüks arabası ve 5 evi çıktı

Vergi vermemek için fakirim dedi lüks arabası ve 5 evi çıktı
16 Ekim 2020 - 16:21 www.finansgundem.com

Vergi vermemek için kendisini fakir gösteren iş adamının Ferrari ve 5 evi olduğu ortaya çıktı

İtalya'da vergi vermemek için kendisini "yoksul" kategorisinde gösteren bir kişinin Ferrari marka araba, lüks yat, bir milyon euro nakit para ve beş tane apartman dairesine sahip olduğu ortaya çıktı.

İtalya Vergi Dairesi müfettişlerinin yaptığı incelemede ülkenin kuzeyinde yer alan Modena şehrinde yaşayan 72 yaşındaki girişimcinin ayrıca lüks kol saatleri, banka hesaplarında yüklü miktarda para ve altı hayat sigortası poliçesi olduğu belirlendiği, zanlının De Chirico gibi ünlü ressamlara ait antika tablolara dahi sahip olduğu ifade edildi.

Vergi müfettişleri seneler süren dolandırıcılığın boyutlarının bununla da kalmadığını, söz konusu iş insanının bazı gayrimenkullerini saklamak için eşi ve çocuğunun üzerine geçirdiğini açıkladı. Yetkililer yaptıkları hesaplamada zanlının devlete 12 milyon euroya yakın vergi borcu olduğunu belirlediklerini duyurdu.

Avrupa Birliği ülkeleri arasında Almanya ve Fransa'dan sonraki en büyük üçüncü ekonomi olan İtalya, uzun yıllardır vergi kaçakçılığıyla mücadele ediyor. İtalya Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre kayıt dışı ticari faaliyet ya da sahte mal beyanında bulunma gibi yöntemlerle her sene ülkede 109 milyar euroluk vergi kaçırılıyor.

Borçlanma limitini iki katına çıkarıldı! Teklif Mecliste kabul edildi

Goldman Sachs: Şirketler karantinaları atlatabilir

Sigorta şirketi artan araç hırsızlıklarının nedenini açıkladı

Yeni istihdam paketi TBMM'de

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)