BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVenezuela'dan ABD Başkan Yardımcısı'na sert tepki: İşine bak----

Venezuela'dan ABD Başkan Yardımcısı'na sert tepki: İşine bak

Venezuela'dan ABD Başkan Yardımcısı'na sert tepki: İşine bak
23 Ocak 2019 - 08:02 www.finansgundem.com

Venezüella Devlet Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez, Venezüella muhalefetine destek vererek “Sesinizi yükseltin” diyen ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence’e, “Kendi işlerinle ilgilen” dedi

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Venezüellalı muhaliflere yaptığı 'özgürlük için seslerini yükseltme' çağrısına Venezüella Devlet Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez'den sert tepki geldi. 

Rodriguez, başkent Caracas'taki yerel idarecilerle bir araya geldiği toplantıda, ülkede iktidar ve muhalefetin bugün düzenleyeceği mitingler çerçevesinde alınan tedbirleri görüştü. Sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Rodriguez, sosyal medya hesabından yayımladığı görüntülü mesajla muhalefete açık desteğini ilan eden ABD Başkan Yardımcısı Pence'e cevap verdi.
Pence'in "Sesinizi duyurun" ifadeleriyle muhalefete desteğinin "açık bir darbe çağrısı" olduğunu söyleyen Rodriguez, "Mike Pence, bugün ne yapılması gerektiği yönünde talimatlar vererek Venezüella'yı yönetmeye çalışıyor" diye konuştu.

ABD'deki federal hükümetin kapalı olduğuna işaret eden Rodriguez, Pence'e "Kendi işlerinle ilgilen" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)