BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVenezuela'da darbe hazırlığında yakalananların sayısı 44'e yükseldi----

Venezuela'da darbe hazırlığında yakalananların sayısı 44'e yükseldi

Venezuela'da darbe hazırlığında yakalananların sayısı 44'e yükseldi
13 Mayıs 2020 - 01:41 www.finansgundem.com

Venezuela'da Başkan Maduro'yu hedef alan darbe girişimi hazırlığında yakalanan 2 paralı asker ile birlikte toplam sayı 44'e çıktı

Venezuela'da ülkeye sızma ve darbe girişimiyle ilgili olarak yürütülen operasyon kapsamında, 2 paralı askerin daha yakalandığı bildirildi.

Bolivarcı Ulusal Muhafızlar'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Bugün Aragua eyaletinde 2 paralı asker daha yakalandı, her ikisi asker kaçağı. Barışı istikrarsızlaştırmayı ve ülkemizi kana boğmayı amaçlayan hiçbir terör planının hayata geçmesine izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Böylelikle ülkeye başarısız sızma girişiminin gerçekleştiği 3 Mayıs’tan bu yana, aralarında 2 ABD vatandaşı olmak üzere yakalanan 'paralı askerler' ile bunlara yardım edenlerin sayısı 44 oldu.

Venezuela'da 3 Mayıs’ta güvenlik güçleri, ülkeye deniz yoluyla girmeye çalışanlara karşı operasyon başlatmıştı. Operasyon sırasında çok sayıda askeri teçhizat ve ağır silah ile üzerinde Kolombiya Deniz Kuvvetleri sembolü bulunan 3 savaş botunun ele geçirildiği duyurulmuştu.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkeye sızma girişiminin asıl hedefi kendisi olduğunu dile getirerek operasyon emrini ABD Başkanı Donald Trump'ın verdiğini söylemişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)