BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVenezuela IMF'den 5 milyar dolar istedi----

Venezuela IMF'den 5 milyar dolar istedi

Venezuela IMF'den 5 milyar dolar istedi
18 Mart 2020 - 05:19 www.finansgundem.com

Venezuela ülkedeki yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını karşısında IMF'den 5 milyar dolar istedi

Başta ABD olmak üzere birçok ülkenin yaptırım uyguladığı Venezuela yönetimi,. korona virüs vakalarıyla mücadelede zorlanıyor. Venezuela'nın meşru yönetimi, Uluslararası Para Fonu'ndan (IMF) korona virüsle mücadele için 5 milyar dolar talep etti. 

Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Devlet Başkanı Nicolas Maduro, IMF'den, sağlık sistemimizin Covid-19'la mücadele kapasitesini güçlendirmek için 5 milyar dolarlık finansman talebinde bulunmuştur" ifadelerini kullandı.

Başvuruyu, hükümetin "halkı korumak için attığı başka bir adım" olarak nitelendiren Arreaza, mesajında Maduro'nun IMF İcra Direktörü Kristalina Georgieva'ya gönderdiği mektubu da paylaştı.

Covid-19 vaka sayısının 33’e ulaştığı Venezuela’da tüm ülke karantina bölgesi ilan edilmiş ve halkın evlerinde kalması istenmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)