BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVelilere kötü haber----

Velilere kötü haber

Velilere kötü haber
12 Eylül 2013 - 11:51 www.finansgundem.com

İBB'nin yüzde 4'lük zammını beğenmeyen servis birliği, kendi zam oranlarını uygulamaya soktu

Belediyenin yaptığı yüzde 4'lük zam açıklamasına karşı yüzde 10 zam kararı aldıklarını belirten İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, UKOME'ye mahkeme yolunu gösterdi. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) okul servis taşımacılığında 2013-2014 yılı için yüzde 10 zam yaptıklarını açıkladı.
İSTESOB başkanı Faik Yılmaz, “Servis araçlarımızın zam tekliflerini Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne (UKOME) gönderdik. Orada servis araçlarımıza yüzde 4 zam teklifi çıktı. İtirazımıza rağmen yüzde 4 zammı kabul ettiler. Biz kanunun bize vermiş olduğu yetkiyi bugüne kadar kullanmadık. Bu basın toplantımız tekrar edeyim, Kadir Topbaş başkana karşı değil. Çünkü UKOME'de diğer kurumların temsilcileri de var. Yüzde 4 zamma karşı biz de kanunun bize vermiş olduğu yetkiyi kullanarak yüzde 10 zammını uygulama kararını aldık. Dün yapılan toplantımızda odamızın teklifi üzerine bu zammı kabul ettik" diye konuştu.
Belediyenin mahkemeye gitme hakkı olduğunu ifade eden Yılmaz, yeni ücret tarifesini uygulayacaklarını belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)