BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVeli Kavlak: Meireles yanıma geldi ve...----

Veli Kavlak: Meireles yanıma geldi ve...

Veli Kavlak: Meireles yanıma geldi ve...
01 Aralık 2013 - 13:55 www.finansgundem.com

Beşiktaşlı oyuncu Veli Kavlak, Fenerbahçeli Meireles’in kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili açıklamalarda bulundu...

Siyah-beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbi mücadelesi sırasında yaşadığı sakatlık ve Fenerbahçeli oyuncu Meireles ile girdiği pozisyonu anlattı. Veli Kavlak, Meireles’in kırmızı kart gördüğü ikili mücadele sonrasında kendisinden özür dilediğini ve Fenerbahçeli futbolcunun hareketi bilerek yapmadığını söyledi.
Bu sabah saatlerinde Fulya Acıbadem Hastanesi’ne MR çektirmek için geldiği sırada Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine açıklamalarda bulunan Veli Kavlak şöyle konuştu:
"Ben, açıkcası hakemin kırmızı kart vereceğini zannetmedim. Zaten Meireles ayağını hemen çekti ve özür diledi. Bilerek yapılan bir hareket değildi. Topa müdahalede biraz geç kaldı. Bunlar futbolda olabiliyor. İkili mücadelelerde olabiliyor. Orada topa kaydım. Tam o topa vuracakken ben dokundum. O da ayağını çekemedi. Ama bastıktan sonra hemen çektiğini hissettim. Ben yerdeydim. Sarı kart göreceğini zannettim. Herkes bana 'kırmızı kart gördü' dedi. Şaşırdım. Geldi benden özür diledi. 'Bilerek yapmadım' dedi. Ben de 'biliyorum' dedim."
2. YARI OYUNDAN ÇIKTIM
Veli Kavlak, Meireles ile yaşadıkları pozisyon sonrasında oyuna devam ettiğini, fakat daha sonra kasığında ağrılar hissettiği anda oyunu bırakmak zorunda kaldığını söyledi.
Bir top kontrolünde yaşadığı acı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldığını da belirten Veli, "2. yarı başlangıcında Fenerbahçe savunması uzun bir top attı. Ben o topu kontrol ederken kasığımda batmalar hissettim, sonrasında ise oyunu bırakmak zorunda kaldım." diyerek sözlerini tamamladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)