BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVeli Kavlak imzaladı!----

Veli Kavlak imzaladı!

Veli Kavlak imzaladı!
11 Ocak 2015 - 08:56 www.finansgundem.com

Veli Kavlak, Beşiktaş'a imza attığını söyledi, çarpıcı ifadelerle yeni sözleşmenin gerekçelerini sıraladı

Beşiktaş'ta Veli Kavlak bombası sonunda patladı. Galatasaray maçı öncesinde sözleşmesinin uzatılması konusunda prensip anlaşmasına varılan oyuncunun, sonunda resmi sözleşmeye de imza attığı ortaya çıktı.

4 yıllık kontrat

Avusturya basınına konuşan 26 yaşındaki oyuncu, 4 yıllık kontrat yaptığını açıkladı. Son olarak dün oyuncunun Türkiye temsil haklarını elinde tutan menajer Ceylan Çalışkan konuşmuş, "Şu ana kadar yeni sözleşme yapmadık ama Veli takımında kalmak istiyor” ifadelerini kullanmıştı.

2019'a kadar geçerli yeni sözleşmeyle kendisini siyah-beyazlılara bağladığını dile getiren Türk asıllı Avusturyalı futbolcu, "Artık kesinleşti. Ne mutlu ki sonunda işi bağladık. Artık kafam rahat ve tekrar sadece futbola konsantre olabileceğim" dedi.

"Yeni stadı kaçırmak istemedim"

Siyah-beyazlılarla yola devam etme isteğinin nedenlerini de dile getiren Veli Kavlak, "Zaten takımdan ayrılmayı hiç bir zaman istememiştim. Yeni stadımız yapılıyor. Benzersiz bir stad olacak. Orada oluşacak eşsiz atmosferi sabırsızlıkla bekliyorum. Bunu kaçırmak istemezdim, mutlaka ben de bir parçası olacağım" diye konuştu.

"Kalbim diğer takımlara izin vermedi"

Lazio, Everton, Southampton, Schalke ve Stuttgart gibi kulüplerin ilgilendiği deneyimli orta saha oyuncusu, "Belli görüşmeler oldu. Ancak bu kulüpler için Beşiktaş'ı terketmek istemedim. Kalbim diğer kulüplere hayır dedi. Beşiktaş'ta hep güzel duygular yaşadım" şeklinde konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)