BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVekillere sahada dijital takip----

Vekillere sahada dijital takip

Vekillere sahada dijital takip
13 Temmuz 2021 - 08:23 www.finansgundem.com

AK Parti milletvekillerinin, 2023 seçimleri öncesinde sahada yapacakları çalışmalar, Genel Merkez tarafından dijital takibe alınacak.

TBMM Genel Kurulu’nun bu hafta da çalışarak 1 Ekim’e kadar tatile girmesi öngörülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta katıldığı bir programda, “Meclis’in ara vermesiyle birlikte hepimiz arazide, meydanlarda olacağız. Arazide yapacağımız çalışmaları genel merkeze raporlayacağız. Grup başkanvekillerine raporlayacağız. Hangi arkadaşlarımız ne kadar nasıl çalışma yaptı, hangi ilimizin durumu nedir ne değildir, bunları sizlerden alacağız. Yoksa bir turistik seyahat olarak illerimize gideceksek nafile” ifadelerini kullanmıştı.

Anlık kaydedilecek

Milliyetin haberine göre önümüzdeki haftadan itibaren sahaya inecek AK Partili vekillerin sahada yapacakları çalışmalar, Genel Merkez tarafından dijital takibe alınacak. Milletvekillerinin cep telefonlarına yüklenen bir yazılım aracılığıyla sahada yaptıkları çalışmaları anlık olarak sisteme kaydedilecek.

Herzog: Erdoğan'la diyalogun sürdürülmesi konusunda mutabık kaldık

 

Erdoğan bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı

 

Erdoğan: Bizim gençlerimiz okuyor, araştırıyor