BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVedat Muriç hangi kulüpte oynayacağına karar verdi----

Vedat Muriç hangi kulüpte oynayacağına karar verdi

Vedat Muriç hangi kulüpte oynayacağına karar verdi
02 Haziran 2019 - 14:02 www.finansgundem.com

Dedesinin Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Vedat Muriç'in transfer olmak istediği takımın Galatasaray olduğu ifade edildi.

Çaykur Rizespor formasıyla iyi bir sezon geçiren ve transferin gözde ismi olan Vedat Muric, hangi takımı tuttuğu konusunda yapılan spekülasyonlara yanıt verdi.

25 yaşındaki Kosovalı forvet, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile aralarında geçen diyaloğa açıklık getirerek, “O görüşmede Ersun Hoca bana, ‘Kosova’da Fenerbahçeli çoktur. Sen de mi Fenerbahçelisin?’ diye sordu. Ben de dedemin Fenerbahçeli olduğunu söyledim. Bu benim onlara sempati duyduğum anlamına gelmez” ifadelerini kullandı.

Kosovalı forvet, hangi takıma transfer olacağı konusunda ise kararını net bir şekilde verdi. Menajerine Galatasaray’da oynamak istediğini belirten Muric, gerekirse kulübü ile kendisinin de görüşebileceğini söyledi. Golcü oyuncu, Çaykur Rizespor’dan anlayış isteyeceğini dile getirdi.

10 milyon euro

Vedat Muric’in bonservisi için Çaykur Rizespor’un istediği 10 milyon euro Galatasaray cephesinde gerçekçi bulunmazken, 2. başkan Abdurrahim Albayrak tarafından yürütülen operasyonda ilk olarak teklif edilen 2.5 milyon euronun biraz daha yukarıya çekileceği öğrenildi. Albayrak’ın yeni teklifinin 3 milyon euro olduğu bildirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)