BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVe Arda Turan açıkladı! Galatasaray...----

Ve Arda Turan açıkladı! Galatasaray...

Ve Arda Turan açıkladı! Galatasaray...
04 Eylül 2017 - 08:12 www.finansgundem.com

Galatasaray ile transferde ismi anılan Arda Turan, Barcelona'da mutlu olduğunu ve sarı-kırmızılı kulübe transfer olmayacağını açıkladı.

Arda Turan, Galatasaray'a transfer olacak mı? Barcelona'nın milli futbolcusu Arda Turan, Beyaz Futbol programında transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

"BURADA MUTLUYUM"

Barcelona'da mutlu olduğunu açıklayan Arda Turan, "Barcelona ile 3 yıllık sözleşmem var ve burada çok mutluyum. Galatasaray benim evim, bir gün mutlaka orada forma giymek isterim. Şartlar oluşursa tekrar oynamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAYLILAR İSTEMİYOR"

Galatasaray taraftarının kendisini istemediğini vurgulayan Arda Turan, "Zaten şu an Galatasaraylılar benim gelmemi istemiyor. Ben takımıma zarar vermek istemem." şeklinde konuştu.

"BARCELONA'DA KALACAĞIM"

Arda Turan, "Galatasaray taraftarının ne hissettiğini bilebilecek kadar Galatasaray taraftarıyım. Ben çalışır aslanlar gibi Barcelona'da da oynarım. Kimse merak etmesin. Ben Barcelona'da kalacağım."diyerek sözlerini tamamladı. (Sporx)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)