BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-Faktoringvdf'den ikinci ele kredi----

vdf'den ikinci ele kredi

vdf'den ikinci ele kredi
04 Ocak 2011 - 15:32 www.finansgundem.com

vdf, ikincielekredi.com ile 7 yaşına kadar olan Volkswagen, Audi, Porsche,Seat, ve Skoda marka ikinci el araçlara hızlı ve uygun kredi imkânı sunuyor.

Sektöründe birçok ilkleri gerçekleştiren Türkiye’nin uzman finansman kuruluşu vdf; 2010 yılının son aylarına damgasını vuran ve 2011 yılında daha da gelişecek olan yepyeni ürünü ikincielekredi.com’u sunuyor. vdf’nin yenilikçi ürünü ikincielekredi.com öncelikli olarak www.ikincielekredi.com adresinden tüketicilere sunuluyor.

 

Hizmete girdiği ilk 40 gün içerisinde günlük ortalama 2.500 ziyaretçi adedine ulaşarak 1.641 kredi başvurusu alan vdf’nin yenilikçi ürünü ikincielekredi.com, 7 yaşına kadar olan Volkswagen, Audi,Porsche, Seat ve Skoda marka ikinci el araçlar için kredi imkanı sağlıyor.

 

ikincielekredi.com’da tüketicilerin satın almak istedikleri araçlar için bütçe ve ödeme şartlarına uygun avantajlı kredi seçenekleri sunuluyor. İkinci el araç almak isteyen tüketiciler www.ikincielekredi.com adresi üzerinden sadece TC kimlik numarası ile başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)