BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVatikan’da seks partisine baskın----

Vatikan’da seks partisine baskın

Vatikan’da seks partisine baskın
07 Temmuz 2017 - 10:04 www.finansgundem.com

Vatikan polisi geçen ay, Papa’nın danışmanlarından birinin apartman dairesinde düzenlenen uyuşturucu ve eşcinsel seks partisine baskın yaptı

Avustralya polisinin geçen hafta, Katolik Kilisesi’nin en üst düzey üçüncü ismi olan Vatikan Hazinedarı Avustralyalı Kardinal George Pell’e cinsel taciz suçlamaları yöneltmesinin ardından, yeni bir skandal daha patlak verdi.

İtalyan gazetesi Il Fatto Quotidiano’nın haberine göre Vatikan polisi, Papa Françesko’nun danışmanlarından birinin kaldığı apartman dairesindeki uyuşturucu ve seks partisine baskın düzenledi.

ÇIĞLIK SESLERİ GELDİ

Baskın, apartmandaki komşuların ‘tuhaf’ çığlık sesleri duyduklarına dair şikâyetleri üzerine gerçekleşti. Baskının yapıldığı daire, cinsel taciz iddialarını soruşturmakla görevli İnanç Doktrini Cemaati’ne ait. İçeriye giren polisler birkaç erkeği uyuşturucu kullanırken ve ilişkiye girerken yakaladı. Polisin gözaltına alıp bir süre sonra bıraktığı Papa’nın asistanı İtalya’da bir manastırda inzivaya çekildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)